top of page
10-PhotoRoom.png

O MENI

Upravo zato vjerujem da u svakome od nas čuči to nešto - sjeme ili klica koja zalijevajući i brinući o njoj, izrasta u pravog nas - onog koji živi punim plućima.

A kako je to krenulo kod mene?

Moja klica krenula je klijati nakon završetka građevinskog fakulteta kada krećem u aktivni poslovni život i rad s ljudima. U to vrijeme otkrivam mentalne tehnike uz koje mijenjam pogled na život i pobjeđujem svoje blokade prema ostvarenju željenog. 

U meni se tada javlja želja da pomognem drugima kako bi i oni ostvarili svoj potencijal, živjeli slobodno od ograničenja - svojih ili nametnutih - te oslobodili resurse koje imaju u sebi.

Kroz rad otkrivam vlastiti potencijal u radu s ljudima i potencijal svakog čovjeka da osvijesti resurse u sebi te se odlučujem u potpunosti posvetiti osvještavanju najvećeg potencijala kojeg svaka osoba ima u sebi.
 

16.01.2019..jpg
IMG_4227.JPG

A onda su došle edukacije…
 
Edukacije za All Level Healing trenera osobnog razvoja, Mindfulness trenera, NLP Practitionera, certificiranog Life Coacha (Coach, ICI) i wingwave® coacha su bile logičan slijed u otkrivanju mog potencijala i daljnjeg napredovanja u smjeru osobnog razvoja i coachinga. 

Danas u svom radu koristim i energetske tehnike kao praktičarka kvantne harmonizacije.

Kao coach radim na pozitivnim promjenama u svom životu i tako pružam primjer da se stvarno može živjeti sretan i ispunjen život. 

Vrijednosti koje njegujem su: povjerenje, korektnost, etičnost, kongruentnost, cjeloživotno učenje, obiteljski život.

Moj je motiv da svaka osoba koja ima želju za promjenom kroz coaching osvijesti resurse kako bi došla do željene promjene jer svaka osoba već u  sebi ima sve što joj je potrebno za uspjeh.

Od 2018. godine sam u potpunosti posvećena ovom svom životnom projektu "Živjeti slobodno" i radu s ljudima u vidu radionica i individualnog coachinga.

Sretan pojedinac stvara sretno društvo i kroz ovaj rad vjerujem da i ja stvaram ljepši i sretniji svijet.

Slobodno vrijeme najradije provodim u prirodi uz knjigu i fotografiranje te uređujem i vodim fb stranicu pod imenom "Živjeti slobodno" gdje dijelim svoje misli uz autorske fotografije.

TAP_0586.jpg
bottom of page