top of page
10-PhotoRoom.png

PROGRAM MINDFULNESS 3.0. 

Online, putem aplikacije Zoom, sudjeluj na četiri radionice, uvedi Mindfulness alate u svoju svakodnevicu i otkrij što se mijenja u tvom životu uslijed svakodnevnog prakticiranja Mindfulnessa.

 

Poveži svoj cilj, želju, težnju s Mindfulness alatima i vježbama i ostvari veću proaktivnost, bolji fokus, više energije i bolju organizaciju

 

Program se odvija kroz četiri praktične radionice uz kontinuiranu podršku tijekom trajanja programa (6 tjedana).

ŠTO JE MINDFULNESS?

Mindfulness je prisustvo, svjesnost, pozornost, sposobnost da primijetimo gdje je naša pozornost i da se povežemo sa sadašnjim trenutkom. 

Najjednostvnije rečeno: Mindfulness je trening za mozak (um). Kao što treniramo svoje tijelo kako bi bilo u što boljoj formi i kako bi nam što bolje služilo tako treniramo i svoj mozak. 

CILJ I SVRHA PROGRAMA MINDFULNESS 3.0.

Cilj i svrha ovog programa je uvesti Mindfulness vježbe u svoju svakodnevicu.

 

Dokazano je da Mindfulness mijenja naše neuro veze u mozgu i postoje višestruke dobiti od svakodnevne primjene Mindfulness vježbi. Prakticiranje Mindfulnessa povezujemo s ciljem, što želimo postići, jer je prirodno postaviti pitanje: „Zašto to radim?“. Ako imamo cilj, svrhu, razlog zašto nešto radimo tada imamo i više motivacije za uvođenje nove navike u svoj život.

Svakodnevnim prakticiranjem Mindfulness vježbi dolazi do pomaka u svim životnim segmentima (ne samo vezano za cilj s kojim smo vježbe početno povezali).

OVAJ PROGRAM JE ZA TEBE AKO:

- Imaš neku težnju, želju, cilj i ne znaš kako se pokrenuti

- Često odustaješ zbog manjka motivacije i discipline

- Odgađaš izvršavanje obaveza i donošenje odluka

Odustaješ zbog ograničavajućih uvjerenja ("Ja to ne mogu!", "Nemam sreće!", "Ne zaslužujem biti sretan/a!")

- Teško se zauzimaš za sebe i teško kažeš "NE!"

- Želiš kvalitetno usmjeriti svoju energiju prema ugodnijem životu

- Želiš napokon uzeti svoj život u svoje ruke

PROGRAM MINDFULNESS 3.0. SE SASTOJI OD:

  • 4 dvosatne grupne radionice

  • 1 završna grupna radionica

  • Kontinuirana podrška tijekom trajanja programa (6 tjedana)

  • Dodatni sat za pitanja, motivaciju, iskustva, komentare

  • Materijali za rad: skripte, dnevni listovi aktivnosti, snimke radionica

  • Najviše 8 polaznika po grupi

TIJEK PROGRAMA MINDFULNESS 3.0.:

1. Na prvoj radionici ćemo pričati o željama i ciljevima, kako definirati cilj i kako održati fokus u moru informacija i distrakcija: unutarnjih (misli i emocije)  i vanjskih (drugi ljudi, okolnosti, situacije) kojima smo svakodnevno izloženi.

2. Na drugoj radionici ćemo pričati o emocijama i što napraviti kad se pojavi nelagodna emocija (nervoza, anksioznost, tjeskoba, strah, manjak vjere i hrabrosti), te kako razvijati pozornost u svakodnevnim životnim situacijama (npr. kad jedeš i/ili kad hodaš).

2. Na trećoj radionici ćemo pričati o disanju, zašto je važno disanje i zašto je važno osvijestiti i naučiti pravilno disati.

3. Na četvrtoj radionici ćemo pričati o vremenu, kako se bolje povezati sa sadašnjim trenutkom, kako izaći iz rutine i kako još bolje osvijestiti sadašnji trenutak (ovdje i sada).

4. Na završnoj radionici koja će biti 6 tjedana od datuma prve radionice ćemo pričati gdje si sad u odnosu na cilj, kako se osjećaš, što može biti još bolje i koje još aktivnosti možeš poduzeti.

*Cijelo vrijeme programa koji ukupno traje 6 tjedana ćeš imati konkretne zadatke za čije izvršavanje ćeš dobiti upute na radionicama i o čijem izvršavanju ćeš mi slati tjedne izvještaje (vikendom) kao i moju punu podršku putem e-maila.*

Dodatno se još možeš odlučiti za individualne satove (coaching) po posebnoj cijeni za polaznike programa Mindfulness 3.0.

VRIJEDNOST OVOG PROGRAMA:

Ulaganje u ovaj program, za 6 tjedana, 44 puna dana Mindfulness programa uz moju podršku, iznosi 233 eura 

PRILIKA - RANE PRIJAVE: Za prijave i uplate do 10.3. cijena je 199 eura (start 14.3.)

Želiš više informacija?
bottom of page