top of page

INDIVIDUALNI RAD - COACHING

Želite li živjeti sretan i ispunjen život u skladu s vašim vrijednostima?

  • Koliko puta ste imali osjećaj da ste zaglavili?

  • Imate neki cilj i stojite na mjestu, pred sobom vidite samo prepreke, nemate energije ni motivacije, niti znate kako naprijed?  

 

"Drugima kao da sve lakše uspijeva, nisam rođen(a) pod sretnom zvijezdom!"

 

  • Koliko puta vam se ponovila ista situacija? Započeli ste novu vezu s novim partnerom, ali vam se ponavlja priča s bivšim partnerima?

 

 

"Pa kako mi se ovo opet događa?"

 

  • Koliko puta vam se desila situacija na poslu, u partnerskom ili obiteljskom odnosu kad se jednostavno niste uspjeli zauzeti za sebe?

 

 

"Zašto ne mogu reći ne?"
 

 

  • Radite posao koji ne volite, a nemate snage za promjenu niti znate što bi u stvari željeli raditi?

 

 

"Koja je uopće moja životna svrha?"

 

Ako ste se pronašli u nekoj od ovih situacija

tada je za vas individualni rad!

10-PhotoRoom.png

ŠTO JE COACHING?

Individualni rad, eng. coaching je profesionalni odnos između klijenta i coacha.

Temelji se na otvorenosti, iskrenosti i povjerenju.


Tijekom procesa uz vodstvo coacha, uz njegova čarobna pitanja i primjenom coaching tehnika klijent osvještava svoje resurse, nadvladava blokade i ograničenja, mijenja uvjerenja i obrasce ponašanja i na taj način sam dolazi do najboljeg rješenja za sebe. To se događa na način kao da klijent najednom vidi vrata izlaza iz svoje situacije za koja nije ni znao da postoje.

Ovo je vrlo važno jer klijent kroz taj proces preuzima odgovornost za svoj život te će biti sposoban za daljnji samostalni razvoj koji počiva na njegovim vrijednostima, ciljevima i ishodima (nema ovisničkog odnosa coach-klijent).

Svaki coaching proces je jedinstven i ovisi o svakom pojedinom klijentu jer je svaka osoba jedinstvena. Metode koje primjenjujem u coachingu su NLP (Neurolingističko programiranje), Mindfulness, wingwave®, Magic Words i kvantna harmonizacija, koju ću primijeniti i u kojoj kombinaciji ovisi o temi klijenta i kako ga najbrže dovesti do rješenja. 

Uloga coacha je podržavajuća i sastoji se u tome da postavlja pitanja i primjenom coaching tehnika usmjerava klijenta prema željenom cilju. Klijent sam odabire temu/cilj na kojem želi raditi i prema tome coach odabire tehnike koje će ga najbrže dovesti do cilja.

Coach stvara pozitivno okruženje, postavlja pitanja, aktivno sluša, traga za idejama, prati ostvarivanje plana, motivira i podržava klijenta.

Coach ne savjetuje, ne nudi rješenja, nema čarobni štapić.

Vjerujem da svi već imamo u sebi sve potrebne resurse, stoga ja kao coach osiguravam da klijent kroz proces sam dođe do rješenja jer samo klijent zna što je najbolje za njega.

KOJA JE ULOGA COACHA?

KAKO IZGLEDA TIJEK COACHINGA?

 

Nakon što me kontaktirate dogovoriti ćemo uvodni sastanak na kojem ćemo se upoznati, analizirati trenutno stanje, predstaviti svoja očekivanja te definirati temu/cilj na kojem želite raditi.

Kroz iduće coaching susrete primjenom određenih pitanja i coaching tehnika radit ćemo na vašem cilju i kako doći do cilja uz pomoć resursa koje već imate u sebi, kako maknuti blokade i strahove, kako se motivirati, kako preuzeti odgovornost za svoj život i živjeti u skladu sa svojim vrijednostima.

Svaki početak susreta započinjemo time što se promijenilo od prošli put i završavamo aktivnostima koje još možete poduzeti na putu do svog cilja, kratkoročno i dugoročno.

Coaching se odvija individualno u dogovoreno vrijeme online putem Zoom aplikacije dinamikom od najmanje jednog susreta u dva tjedna. Svaki susret traje 60 minuta.

SAZNAJ VIŠE:

Prepoznali ste da je coaching ono što vam treba za promjenu i život kakav želite?

Dogovorite besplatni uvodni razgovor!

bottom of page