top of page

PROGRAM MINDFULNESS 2.0. 

Online, putem aplikacije Zoom, sudjeluj na tri radionice, uvedi Mindfulness u svakodnevnu rutinu i okrij koje su prednosti svakodnevnog prakticiranja Mindfulnessa. Poveži svoj cilj, želju, težnju s Mindfulness vježbama i ostvari veću proaktivnost, bolji fokus i bolju organizaciju. 

Program se odvija kroz 3 praktične radionice uz kontinuiranu podršku tijekom trajanja programa (6 tjedana).

ŠTO JE MINDFULNESS?

Mindfulness je prisustvo, pozornost, sposobnost da primijetimo gdje je naša pozornost i da se povežemo sa sadašnjim trenutkom. 

Najjednostvnije rečeno: Mindfulness je trening za mozak (um). Kao što treniramo svoje tijelo kako bi bilo u što boljoj formi i kako bi nam što bolje služilo tako treniramo i svoj mozak. 

CILJ I SVRHA PROGRAMA MINDFULNESS 2.0.

Cilj i svrha ovog programa je uvesti Mindfulness vježbe u svoju svakodnevnu rutinu. Dokazano je da Mindfulness mijenja naše neuro veze u mozgu i postoje višestruke dobiti od svakodnevne primjene Mindfulness vježbi. Prakticiranje Mindfulnessa povezujemo sa svojim ciljem, što želimo postići, jer je prirodno postaviti pitanje: „Zašto to radim?“. Ako imamo cilj, svrhu, razlog zašto nešto radimo tada imamo i više motivacije za uvođenje nove navike u svoj život.

Svakodnevnim prakticiranjem Mindfulness vježbi dolazi do pomaka u svim životnim segmentima (ne samo vezano za cilj s kojim smo vježbe početno povezali).

OVAJ PROGRAM JE ZA TEBE AKO:

- Već duže imaš neku težnju, želju, cilj i ne možeš se pokrenuti

- Često odustaješ zbog manjka motivacije

- Odustaješ zbog ograničavajućih uvjerenja ("Ja to ne mogu!", "Nemam sreće!", "Ne zaslužujem biti sretan/a!")

- Imaš plan i nedostaju ti ključni koraci

- Želiš kvalitetno usmjeriti svoju energiju u pravom smjeru

- Želiš napokon uzeti svoj život u svoje ruke

Želim više informacija!

Klikni na gumb, upiši podatke i dobit ćeš više datalja o programu na e-mail.

Prijavi se na besplatnu uvodnu radionicu 6.10.2022. u 18:30 (Zoom)

PROGRAM MINDFULNESS 2.0. SE SASTOJI OD:

 • 3 dvosatne grupne radionice

 • 1 završna grupna radionica

 • Kontinuirana podrška tijekom trajanja programa (6 tjedana)

 • Dodatni sat za pitanja i motivaciju

 • Materijali za rad: skripte, dnevni listovi aktivnosti, snimke radionica

 • Najviše 6 polaznika po grupi

TIJEK PROGRAMA MINDFULNESS 2.0.:

 1. Na prvoj radionici ćemo pričati o željama i ciljevima, kako definirati cilj i kako održati fokus u moru informacija i distrakcija: unutarnjih (misli i emocije)  i vanjskih (drugi ljudi, okolnosti, situacije) kojima smo svakodnevno izloženi.

 2. Na drugoj radionici ćemo pričati o emocijama i što napraviti kad se pojavi nelagodna emocija (nervoza, anksioznost, tjeskoba, strah, manjak vjere i hrabrosti), te kako razvijati pozornost u svakodnevnim životnim situacijama (npr. kad jedeš i/ili kad hodaš).

 3. Na trećoj radionici ćemo pričati o vremenu, kako se bolje povezati sa sadašnjim trenutkom, kako izaći iz rutine i kako još bolje osvijestiti sadašnji trenutak (ovdje i sada).

 4. Na završnoj radionici koja će biti 6 tjedana od datuma prve radionice ćemo pričati gdje si sad u odnosu na cilj, kako se osjećaš, što može biti još bolje i koje još aktivnosti možeš poduzeti.

 5. Cijelo vrijeme programa koji ukupno traje 6 tjedana ćeš imati konkretne zadatke za čije izvršavanje ćeš dobiti upute na radionicama i o čijem izvršavanju ćeš mi slati tjedne izvještaje (petkom) kao i moju punu podršku putem e-maila.

 6. Dodatno se još možeš odlučiti za individualne satove (coaching) po posebnoj cijeni za polaznike programa Mindfulness 2.0.

NOVA GRUPA otvoreni upisi

Početak četvrtak 13.10. u 18 sati.

Saznaj više informacija i datume ostalih radionica klikom na gumb.

Prijavi se na besplatnu uvodnu radionicu 6.10.2022. u 18:30 (Zoom)

bottom of page