top of page

KVANTNA HARMONIZACIJA (ANTISTRES)

ŠTO JE KVANTNA HARMONIZACIJA?

Kvantna harmonizacija je brza i efikasna metoda balansiranja i vraćanja organizma u ravnotežu. Nije energetska metoda, ali oslobađa energiju koja dolazi iz čiste svijesti.

Sav pojavni svijet, bilo da se radi o živom svijetu (čovjek, pas, biljka) ili neživom (knjiga, auto, tv), sastoji se od nevidljivih sitnih čestica: od molekula, atoma, subatomskih čestica i valova. Između tih nevidljivih čestica i čiste svijesti je nulto polje, vitalna sila. U čistoj svijesti je sadržano sve i zato je čista svijest moćan regenerator svega što je u disbalansu.

Primjenom ove metode transformiraju se i harmoniziraju svi nivoi organizma-fizički, mentalni, emocionalni, energetski i duhovni te se stvara potpuno nova struktura vaše stvarnosti.

Ova metoda je spoj istočnjačkih duhovnih učenja (metoda dvije točke) i suvremene znanosti (kvantna fizika) i kao takva je znanstveno priznata.

KAKO DJELUJE?

Sve je energija. Ljudsko tijelo je energija s određenom frekvencijom, svi naši organi i tkiva, misli i emocije su inividualne vibracije koje rade zajedno da bi stvorile zdravo tijelo i um. Kad vibracije nisu sinkronizirane dolazi do nereda odnosno disbalansa.

Simptomi se manifestiraju na tjelesnom nivou (bolesti) i mentalnom nivou (strahovi, depresija, anksioznost, nesanica).

Kvantnim valovima iz čiste svijesti dijelovi tijela koji su u disbalansu vraćaju se u balans. Već pri prvom tretmanu ćete osjetiti poboljšanje u vidu smanjenja simptoma i osjetne opuštenosti.

PRIMJENA KVANTNE HARMONIZACIJE

  • Fizički nivo (umor, stres, bolovi u tijelu, ograničena pokretljivost dijelova tijela, postoperativni bolovi)

  • Mentalni nivo (beznađe, nesanica, anksioznost, zabrinutost, "crne" misli)

  • Duhovni nivo (razvoj osjećaja života sa svrhom i smislom, zahvalnost)

  • Energetski nivo (povećanje razine energije, smanjenje stresa)

  • Emocionalni nivo (ublažavanje i balansiranje nelagodnih emocija)

  • Međuljudski odnosi i partnerske veze (harmonizacija odnosa, uklanjanje negativnih emocija u odnosima: ljutnja, strah, sram, krivnja)

  • Posao i financije (harmonizacija poslovnih odnosa, otvaranje protoka obilja, uklanjanje negativnih uvjerenja vezanih za novac: bespomoćnost, očaj, nesigurnost, strah, otpor primanju novca)

TRETMAN KVANTNOM HARMONIZACIJOM

Tretman kvantnom harmonizacijom može se izvesti osobno (na dodir) ili na daljinu. Energija ne poznaje prostor ni vrijeme pa je rad na daljinu jednako kvalitetan kao kad se radi na dodir. Prednost rada na daljinu je što možete biti na mjestu gdje se osjećate najopuštenije, u udobnosti svog doma.

Za rad na daljinu u kratkom telefonskom razgovoru ćemo dogovoriti vrijeme i temu tretmana i zatim se u dogovoreno vrijeme možete opustiti i uživati u kvantnim valovima.

KOLIKO TRAJE TRETMAN?

45 minuta

KAKO SE NARUČITI ZA TRETMAN?

Za upit o terminu kontaktirajte me na e-mail ili broj mobitela.

EDUKACIJSKA RADIONICA

Ako te zanima radionica na kojoj ćeš naučiti kako samostalno primijeniti kvantnu harmonizaciju klikni za informacije o sadržaju i datumima radionica na gumb.

bottom of page