top of page

O MENI

 

Nakon završetka građevinskog fakulteta krećem u aktivni poslovni život gdje stječem mnoga iskustva u radu s ljudima. U to vrijeme otkrivam mentalne tehnike uz koje mijenjam pogled na život i pobjeđujem svoje blokade prema ostvarenju željenog. Tu se javlja želja da pomognem drugima kako bi i oni ostvarili svoj potencijal, živjeli slobodno od ograničenja, svojih ili nametnutih, te oslobodili resurse koje imaju u sebi. Kroz taj rad otkrivam vlastiti potencijal u radu s ljudima i potencijal svakog čovjeka da osvijesti resurse u sebi te se odlučujem u potpunosti posvetiti radu s ljudima.

 

Edukacije za All Level Healing trenera osobnog razvoja, Mindfulness trenera, NLP Practitionera, certificiranog Life Coacha (Coach, ICI) i wingwave® coacha su bile logičan slijed u otkrivanju svog potencijala i daljnjeg napredovanja u smjeru osobnog razvoja i coachinga. U svom radu koristim i energetske tehnike kao praktičar kvantne harmonizacije.

Kao coach radim na pozitivnim primjerima u svom životu i tako pružam primjer da se stvarno može živjeti sretan i ispunjen život. Vrijednosti koje njegujem su: povjerenje, korektnost, etičnost, kongruentnost, cjeloživotno učenje, obiteljski život.

 

Moj motiv je da svaka osoba koja ima želju za promjenom kroz coaching osvijesti resurse kako bi došla do željene promjene jer svaka osoba već ima u sebi sve što joj je potrebno za uspjeh.

Sretan pojedinac stvara sretno društvo i kroz ovaj rad vjerujem da i ja stvaram ljepši i sretniji svijet.

Od 2018. godine sam u potpunosti posvećena ovom svom životnom projektu "Živjeti slobodno" i radu s ljudima u vidu radionica i individualnog coachinga.

Slobodno vrijeme najradije provodim u prirodi uz knjigu i fotografiranje te uređujem i vodim fb stranicu pod imenom "Živjeti slobodno" gdje dijelim svoje misli uz autorske fotografije.

16.01.2019..jpg
bottom of page